Wintercompetitie

WINTERCOMPETITIE - INTRO

De wintercompetitie op TC De Meyl is over de jaren een compleet gebeuren geworden waar menig andere club jaloers op is.

Wat begon als een bescheiden competitie tijdens de winter met een 50-tal ploegen is thans uitgegroeid tot een sterk uitgebouwde organisatie met dit jaar niet minder dan 340 ploegen in 25 reeksen!

 

De formule is eenvoudig: Dubbelen tijdens de winter-weekends aan een zeer democratische prijs in competitieve reeksen, steeds tegen andere tegenstrevers. Elke reeks bestaat uit zo'n 12 tot 15 ploegen die allen tegen mekaar uitkomen. Er wordt een rangschikking bijgehouden en de winnaars worden in de prijzen gezet door de talrijke sponsors. De wintercompetitie-fuif mag er ondertussen ook al zijn...

 

Kan je een weekje niet spelen? Geen probleem, je treedt enkel aan wanneer het je past. Je kan gerust een weekend overslaan.

De competitie kan volledig on-line gevolgd worden: alle planningen, resultaten en klassementen verschijnen 1x per week op deze website. Surfen is de boodschap!

 

Belangrijke opmerking: De standen die op onze site verschijnen en uithangen op de club worden automatisch opgemaakt. Deze houden echter GEEN rekening met de regels die van toepassing zijn bij gelijke stand (zie reglement tab). In geval van gelijke stand dienen enkel de onderlinge wedstrijden in rekening genomen te worden van de ploegen die gelijk eindigen. Dit wordt op het einde van het seizoen "met de hand" gedaan en de correcte eindstand wordt bekend gemaakt op de prijsuitreiking.

 

Meer info over de wintercompetitie:

 

OVER TC DE MEYL

 

Tennisclub De Meyl werd opgericht in december 1983 en bestaat onder de vorm van een VZW.

 

De club heeft van bij de start gestreefd naar een gemoedelijke, familiale maar sportieve sfeer waar alle categorie├źn van tennissers (competitie, recreatie, jeugd) evenwaardig aan bod kunnen komen.

CONTACTEER ONS

 

TC De Meyl, Meylweg 1bis

2550 Kontich

 

T. 03 457 29 64

 

E. bestuur at meyl.be

W. www.meyl.be

Of surf naar onze contact pagina

Copyright @ Alle rechten voorbehouden